Intertec 85mm. SISTEMUL MODERN DE PROFILURI PENTRU FERESTRE

Aluplast Intertec 85 este un sistem avansat de profiluri pentru ferestre care, datorită implementării soluțiilor inovatoare oferă parametri tehnici excelenți și un confort ridicat de utilizare a ferestrelor.

Profilurile sistemul sunt definite printr-un design clasic, atemporal, cu proporții echilibrate, care se potrivesc perfect cu tendințele actuale de modelare a aspectului elevației.

Construcția specială a batantei oferă posibilitatea utilizării tehnologiei lipirii geamurilor, ceea ce permite crearea construcțiilor stabile de ferestre de dimensiuni și mai mari. Plierea îngustă a profilelor cu o lățime de 115 mm fac posibilă maximizarea suprafeței geamului, asigurându-se astfel pătrunderea unei cantități mai mari de lumină în încăpere.

Datorită introducerii unei garnituri de mijloc suplimentare, care etanșează construcția ferestrei în conturul periferic, se creează astfel a așa zisă cameră uscată, în care lucrează feroneria. Mecanismele izolate în acest fel de condițiile externe sporesc în mod semnificativ durata de viata a acestora.

Aluplast Intertec 85 reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care caută soluții nu numai estetice, dar și eficiente din punct de vedere energetic. Adâncimea de instalare de 85 mm, șapte camere în toc și canat, posibilitatea de a folosi pachete de geamuri cu o grosime de până la 51 mm și un sistem coerent de etanșări centrale garantează o izolare termica excelenta. De exemplu, fereastra de referință cu o singură batantă executată în sistemul aluplast Intertec 85, cu o lățime de 1230 mm și o înălțime de 1480 mm, cu sticlă Ug=0,5 și cu așa zisa ramă caldă de distanțare atinge o valoare a coeficientului Uw= 0,74 W/m2K

Esti interesat de IDEAL 8000?