Sistemele de ferestre din PVC IDEAL 2000® va ofera in combinatie cu geamul corespunzator cele mai bune valori de izolare fonica, pentru un camin linistit. Lățime profil 60 mm

Printr-un design modern stabiliti standarde noi, fiindca in cele din urma ferestrele si usile reprezinta cartea de vizita a casei Dumneavoastra!

Seria IDEAL 2000® se caracterizeaza prin siguranta deosebita si durata mare de viata si ofera protectie optima la zgomot si intemperii.

Multiplele variatii permit utilizarea atat in domeniul constructiei lucrarilor de dimensiuni mari cat si in cel al spatiilor de locuit.

Avantajele seriei IDEAL 2000® dintr-o privire

Seria aluplast IDEAL 2000®-apartine marii familii a sistemelor de profile pentru ferestre IDEAL (ideal 2000® pana la 8000®). Prin dezvoltarea seriei ideal 2000®- a fost creata o generatie complet noua de sisteme de profile compatibile.

Urmatoarele serii IDEAL respecta consecvent acest concept. Toate profilele suplimentare, baghetele, armaturile, garniturile si intregul program de accesorii se potrivesc la toate sistemele. Conceptul IDEAL economiseste astfel costuri si posibilitati de stocare. In acelasi timp ofera un spatiu de manevra mare pentru indeplinirea dorintelor clientilor.

- valoarea coeficientului de transfer termic Uf pentru

-combinația standard toc-cercevea: 1.4 W/m²K

- sistem de garnituri cu două niveluri de izolare

- grosime geam până la 33 mm

- cercevea cu design variat (classic-line încastrat | round-line - încastrat | round-line - semi-încastrat)

- rezistență testată la efracție conform clasei RC2

- este posibil drenajul ascuns

Esti interesat de IDEAL 8000?