IDEAL 4000® de la aluplast constituie sinteza perfecta de tehnologie inovativa a ferestrelor si bucurie de a trai. Lățime profil 70/85mm

Cine doreste sa stea la caldura...

Sistemele pentru ferestredin PVC aluplast IDEAL 4000® ating prin structura sistemului de 5-6 camere la profilul standard, 2 niveluri de garnituri de bataie si o adancime constructiva de 70-85 mm, valori de izolare termica foarte bune si indeplinesc inca de acum standardele viitorului.

Sistemele de ferestre din PVC aluplast imbina cea mai moderna tehnica a ferestrelor cu un confort de locuit sporit si garanteaza satisfactia pe termen lung. IDEAL 4000® ofera sinteza perfecta de tehnologie inovativa a ferestrelor si bucurie de a trai.

Avantajele seriei IDEAL 4000® dintr-o privire

Prin sistemul de o calitate deosebita IDEAL 4000® aluplast este unul dintre primii producatori de profile care a recunoscut tendinta catre sistemele cu izolare superioara fara a face compromisuri nici in domeniul optic, nici in cel tehnic, in satisfacerea unor pretentii ridicate. Astfel aluplast stabileste standarde noi nu numai prin design modern si durata mare de viata. Profilele din PVC de la aluplastreprezinta o garantie pentru un standard inalt de individualitate si siguranta pentru constructia de lucrari de dimensiuni mari sau spatii de locuit.

- valoarea coeficientului de transfer termic Uf pentru combinația standard toc-cercevea: 1.3 -1.4 W/m²K

- sistem de garnituri cu două niveluri de izolare

- grosime geam până la 41 mm

- cercevea cu design variat (classic-line încastrat | soft-line semi-încastrat |round-line încastrat | round-line semi-încastrat)

- rezistență testată la efracție conform clasei RC2

- este posibil drenajul ascuns

- sistem de șase camere ca și combinație standard

- disponibil în numeroase variante de culori și cu placare din aluminiu aluskin®

NOUTATE - Noua variantă a canatului aluplast Ideal 4000 pentru pachetele de geam cu lăţimea de 48 mm

Coeficientul de permeabilitate termică a profilelor obținut în teste în valoare de până la Uf=1,2 W/m2K, combinat cu posibilitatea utilizării unor pachete de geam mai late și mai calde, cu o lățime de până la 48 mm, garantează parametri termici excelenţi ai ferestrei. De exemplu, o fereastră de referință cu dimensiunile de 1230 x 1480 mm, utilizând un pachet de geam cu un coeficient de Ug=0,5 W/m2K, cu un cadrul cald de fereastră, atinge un coeficient de izolare termică de Uw=0,85 W/m2K.

Eleganță pură în nuanțe de antracit

Ca răspuns la tendinţele coloristice actuale, introducem în oferta noastră din al II-lea trimestru aluplast_ideal_4000_antacytowy_rdzenal anului 2019, profile cu miez de antracit din sistemul Ideal 4000, ceea ce va permite o mai bună adaptare a ferestrelor la designul modern. Datorită miezului antracit, avem posibilitatea, în cazul ferestrelor cu furnir dublu, de a obţine o culoare uniformă pe întreaga secţiune transversală a profilului.

Esti interesat de IDEAL 8000?