IDEAL 7000. O NOUĂ DIMENSIUNE A EFICIENŢEI ENERGETICE

ARHITECTURA MODERNĂ NECESITĂ NOI STANDARDE ÎN SFERA TEHNICĂ, FUNCȚIONALĂ ȘI ESTETICĂ. MODIFICĂRILE CERINȚELOR LEGALE IMPUSE TÂMPLĂRIEI, PRECUM ȘI, MAI PRESUS DE TOATE, AȘTEPTĂRILE CLIENȚILOR CARE CAUTĂ FERESTRE DIN CE ÎN CE MAI CALDE SUNT TENDINȚE CARE NU CARE NU NE POT LĂSA INDIFERENȚI.

IDEAL 7000 este un exemplu de utilizare sinergică a proprietăților profilelor și a geamurilor compozite pentru a crea ferestre caracterizate printr-o transmisie termică foarte scăzută. Coeficientul de permeabilitate termică a profilurilor obținut în teste până la Uf=1,1 W/m2K combinat cu posibilitatea utilizării unor pachete de sticlă mai late și mai calde, cu o lățime de până la 51 mm, garantează cei mai buni parametri termici ai ferestrei.

Acesta este un sistem cu etanșare externă, care oferă o soluţie de economisire a energiei și pentru structurile cu geam fix, fără a fi nevoie de utilizarea adaptoarelor. Camera mare, cu armătură solidă din oțel, garantează stabilitatea cadrului. Sistemul permite conectarea liberă a cadrelor la alte serii de profile cu o adâncime de 85 mm.

SERIA DE PROFILE IDEAL 7000 ESTE DISPONIBILĂ ÎN VARIANTA CU MIEZ DE ANTRACIT PENTRU REZULTATE ESTETICE MAI BUNE

Așa cum lumea din jurul nostru devine din ce în ce mai colorată, la fel creşte popularitatea și disponibilitatea pe piață ferestrelor în diverse culori. La fel și preferinţele privind culorile se schimbă semnificativ, printre acestea predomină în principal culorile antracit, bazalt și diverse nuanţe de gri. În ultimii ani, modul de abordare a arhitecturii s-a schimbat semnificativ. Acest lucru este vizibil primul rând în designul clădirilor, dar și a materialelor și soluțiilor utilizate la acestea, conferind acestor clădiri un caracter unic și individual. Ca răspuns la aceste tendințe, introducem profile cu miez de antracit, care vor permite o mai bună adaptare a ferestrelor la amenajările moderne și la modă. Datorită miezului antracit, avem posibilitatea, în cazul ferestrelor cu furnir dublu, de a obţine o culoare uniformă pe întreaga secţiune transversală a profilului. Astfel, ferestrele se îmbină și mai bine cu amenajările moderne de interior și cu fațada.

O NOUĂ ABORDARE A EFICIENȚEI ENERGETICE - „POWERDUR INSIDE“

„POWERDUR INSIDE“ - TEHNOLOGIE INOVATOARE DE CO-EXTRUDARE A PROFILELOR PVC CU AJUTORUL INSERȚIILOR SPECIALE TERMOPLASTICE CONSOLIDATE CU FIBRĂ DE STICLĂ ULTRADUR® HIGH SPEED, DEZVOLTATE ÎN COOPERARE CU COMPANIA BASF.

IDEAL 7000 este un exemplu perfect de soluție "hibridă", pe care, prin care de-o parte, creștem adâncimea profilurilor de construcţie până la 85 mm, mărim numărul de camere, permitem vitrarea pachetelor de sticlă cu o lăţime de 51 mm, iar pe de altă parte eliminăm armăturile din oţel, adică elementele negative care influenţează proprietăţile termice ale structurii. Termoplastul consolidat cu fibră de sticlă înlocuiește oțelul utilizat în ramele convenționale din PVC și oferă proprietăți termoizolante mult mai bune cu aceleași proprietăți mecanice ale ferestrei.

O NOUĂ ABORDARE A EFICIENȚEI ENERGETICE - „POWERDUR INSIDE“

Elementul metalic de consolidare din profilele ramei de ferestre creează, datorită conductivității termice ridicate, o punte termică. Proprietățile mecanice extrem de bune ale materialului Ultradur High Speed fac ca materialul să poată fi utilizat cu succes în ramele de ferestre. Utilizarea powerdur permite obținerea unei îmbunătățiri clare a proprietăților termice ale profilurilor, care este în mare măsură legată de conductivitatea termică a Ultradur High Speed, care este de 50 de ori mai mică decât conductivitatea oțelului.

Esti interesat de IDEAL 8000?