Ideal 8000. O nouă dimensiune a eficienţei energetice. Ideal 8000 este o propunere excelentă pentru oricine se aşteaptă la un confort al apartamentului la cel mai înalt nivel.

Puterea ascunsă a tehnologiei

Sistemul de ferestre IDEAL 8000 este o combinație de soluții tehnice de ultimă oră menit să obțină proprietăți peste medie, garantând astfel, căldură, liniște, securitate și un aspect estetic unic al ferestrei. Alegând sistemul de ferestre IDEAL 8000, alegeți un produs de top, în care calitatea profilelor și a materialelor utilizate nu face loc compromisurilor. Designul bine gândit și geometria profilelor, combinate cu tehnologiile disponibile, asigură o statică excelentă, o menținere a funcțiilor ferestrelor pe termen lung și o funcționare fără probleme.

Crearea unor structuri de ferestre cu permeabilitate termică redusă nu este doar o modă și curiozitate, ci o direcţie de dezvoltare pe termen lung a tehnicii de ferestre. Sistemul Ideal 8000 se înscrie perfect în tendințele de căutare a economiilor de energie termică prin creșterea adâncimii profilurilor și a numărului de camere interioare, precum și prin implementarea de noi tehnologii de vitrare a cercevelelor de ferestre.

Simte energia interiorului

Coeficientul de transfer termic al profilurilor Uf=1,0 W/m2K obținut în cadrul testelor, situează sistemul IDEAL 8000 în grupul de soluții de importanță fundamentală pentru investitorii interesați de construcțiile eficiente energetic. Obținerea acestor rezultate a fost posibilă datorită creșterii adâncimii construcției profilelor până la 85 mm, a construcției profilului cu șase camere și a proiectării sistemului cu trei garnituri. Posibilitatea utilizării de pachete de geam eficiente energetic cu o lăţime de până la 51 cm ceea ce permite crearea unor ferestre caracterizate printr-o permeabilitate termică foarte scăzută. De exemplu, o fereastră de referinţă cu dimensiunile de 1230 x 1480 mm, folosind un pachet de geam cu un coeficient Ug=0,5 W/m2K, atinge un coeficient de izolare termică de Uw=0,76 W/m2K, adică îndeplineşte cerinţele pentru ferestrele din așa numitele, construcții pasive. Sistemul IDEAL 8000 este o construcție clasică cu o garnitură intermediară, care garantează proprietăți peste medie în domeniul etanșeității structurii, izolației termice și acustice.

Siguranţa şi liniștea

La domiciliu, dorim să ne simţim în siguranţă, însă, conform statisticilor poliţiei, cele mai multe efracții sunt efectuate prin ferestre și uşile de balcon. De aceea este atât de important să alegem componentele potrivite care ne vor permite să ne protejăm mai bine casele:

Safetec inside - pentru o protecție mai bună împotriva efracției

Sistemul Ideal 8000 este printre puținele sisteme de pe piață cu așa-numita „etanșare clasică de mijloc”. Falțul special extrudat din mijloc, la care aderă strâns a treia garnitură interioară, asigură o etanșeitate mai bună a întregii structuri, îmbunătăţeşte proprietăţile termice și acustice, precum și împiedică destabilizarea canatului, blocând posibilitatea accesului la fitinguri.

Bonding inside - protecţie împotriva împingerii geamului

O soluţie recomandată, de fapt obligatorie în cazul tâmplăriei cu rezistenţă sporită la efracție este protecţia pachetelor de geam înainte de a fi împinse spre interiorul încăperii. În acest caz, ne vine în ajutor tehnologia de lipire a geamurilor „bonding inside”, care, datorită canelurii perimetrale cu adeziv, permite conectarea permanentă a geamului cu profilul, ceea ce împiedică în mod eficient împingerea și căderea geamului din rama ferestrei.

Mutifuncţionalitate - triumful tehnologiei

Seria Ideal 8000 este un sistem multifuncţional, care aplică tehnologia MULTIFALZ, adică opțiunea de aplicare a tehnologiei de geam lipit. Datorită noii geometrii a rabatării geamurilor, este posibilă nu doar vitrarea convențională, dar și lipirea geamurilor. Aceste tehnologii pot fi utilizate alternativ sau combinate în funcţie de necesităţi, de exemplu, este posibilă îmbunătăţirea proprietăţilor termice ale structurii, eliminarea elementelor de consolidare din oţel și lipirea geamurilor sau utilizarea la ferestrele mai mari, culori etc. atât a armării cu elemente de consolidare din oțel, cât și tehnologia de lipire a geamurilor.

Fiabilitate

Folosirea opţională a tehnologiei de inserare a geamurilor permite obţinerea de ferestre și mai stabile. Datorită lipirii fixe a geamului și a ramei, riscul de îndoire, deformare și lăsare a ramei este redus, extinzând astfel durata de viață a ramelor fără a fi necesară ajustarea acestora. Prin lipirea geamului și profilului de-a lungul întregului perimetru, o parte semnificativă din sarcina statică este transferată prin geam, mai rezistentă la încovoiere decât profilul ramei, stabilizând astfel fereastra.

Sistem cu etanșare în mijloc

Sistemul cu trei garnituri aplicat la seria IDEAL 8000 înseamnă nu numai o etanșare mai mare a întregii structuri, dar și o durată de viaţă a mecanismelor feroneriei, care, în aşa-numita cameră uscată sunt izolate de condiţiile externe. Acest lucru asigură o mai bună funcționare a feroneriei și utilizarea fără probleme a ferestrelor.

Design elegant, atemporal

Design expresiv și cu o formă perfectă. Aceasta este o linie pentru persoanele care apreciază libertatea de alegere, combinând valorile estetice cu cerinţele tehnologice. Pe lângă formă, o influență considerabilă asupra aspectului estetic al ferestrelor și ușilor o are culoarea acestora. Gama largă de folii decorative și sistemul de placare din aluminiu aluskin introduc în lumea modernă și elegantă o diversitate nelimitată de culori, menținând în același timp caldura prietenoasă a PVC-ului. Toate acestea pentru a potrivi perfect aspectul ferestrei cu viziunea amenajării interiorului.

Ferestrele energeto® - avantaj datorita inovatiilor

Coeficientul de transmisie termica foarte mic este fara indoiala cea mai importanta proprietate a sistemului de ferestre energeto®, care descrie cea mai inovativa conceptie a ultimilor ani in domeniul ferestrelor si care se sprijina pe trei obiective realizate:

- lichidarea completa a necesitatii introducerii armaturii de otel in profilele din PVC si inlocuirea acesteia cu insertia termoplastica - cu amestec de fibra de sticla

- introducerea geamului compus precum si tehnologia „bonding inside” (lipirea geamului in profilul de cercevea) pentru atingerea parametrilor statici si termici dati ai ferestrelor.

- posibilitatea unei imbunatatiri suplimentare a valorilor de izolare termica a profilelor prin umplerea optionala dupa sudare a unor camere interioare cu spuma poliuretanica in tehnologia „foam inside“.

Esti interesat de IDEAL 8000?